Tervetuloa Perinneporinaporukan blogiin!

19 Mar

Kuhmolaisen Tanssin Ystävät ry, Suomen Punaisen Ristin Kuhmon osasto, kuhmolaiset senioritanssijat, Kuhmon Keiketys ry, Perinneporinat eläviksi -hanketta hallinnoiva Kuhmon Mielenterveysseura, Valkama-yksikön henkilökunta ja asiakkaat sekä  muutamat kuhmolaiset ihan yksityishenkilöinäkin – meitä on jo moneksi! Sunnuntai-iltana 18.11.2012 Tuupalan koulun salissa oli läsnä parikymmentä henkeä aloittelemassa jotakin, jonka lopputulos nähdään keväällä 2013. Ennakkopalana oli nähty Hyvän Mielen illassa ja Kuhmolaisen tanssin illassa pari näytettä eli Morsiuneitotanssi ja Riita-tanssi, eli jotakin aavistusta osallistujilla oli siitä, mihin ollaan menossa.

Eli nyt alamme koota kuhmolaista tarinaa, jossa kuhmolainen elämänmeno – sen ilot, surut, työnteko, juhlat, riidat ja sopimiset (valitettavasti myös sotimiset), onnistumiset ja epäonnistumiset ym. – esitetään Kuhmo-talon Lentua-salin lavalla. Tavoite on kohottaa kuhmolaista me-henkeä, niin yksilötasolla kuin erityisesti yhteisötasolla. Oppimalla tuntemaan toisiamme ja toistemme voimavaroja ja osaamista voimme toteuttaa sellaista mihin yksi porukka yksin ei pystyisi.

Perinneporinaporukan (PPP) ajatus on kehittää ja lisätä  kuhmolaisten vapaaehtoisten yhteistoimintaa. Kuhmolaisissa on edelleen talkoohenkeä.  Jokaisella on joskus jotakin hyvää annettavaa yhteisöllensä! Vapaaehtoistoiminta lisää tutkimusten mukaan kaikkien osapuolten hyvinvointia.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: