Tule mukaan sydäntalkoisiimme!

25 Tou

Kuhmon KaunisMieli

Me täällä Kuhmossa välitämme toisistamme. Meistä on hauskaa seurailla toistemme tekemisiä ja udella kuulumisia, sillä tiedämme, ettei kukaan meistä selviä elämässä yksin. Tarvitsemme toisiamme niin hyvinä kuin huonoinakin aikoina.

Kainuun korvessa ei elämä ole ollut aina helppoa, mutta olemme tottuneet jakamaan leipämme ja lämpömme naapurin kanssa silloin, kun tarve vaatii. Toivotamme Sinutkin tervetulleeksi nostattamaan kuhmolaista talkoohenkeä! Voit valita seuraavista Kuhmon Mielenterveysseuran
Kaunis Mieli vapaaehtoisaktiviteeteista itsellesi sopivan tavan edistää osaltasi kainuulaisen sielun ja ruumiin hyvinvointia.

Sydän-kampanjan merkeissä voit tulla tekemään kanssamme erilaisia myyntituotteita työpajoihimme.

Teemme kesän aikana myytäviksi Kuhmon Sydämiä, keskinäisen lämmön ja välittämisen symboleja, Saara Pääkkösen ohjauksessa Valkaman asumisyksikön tiloissa, os. Kirkkotie 12-14 (
Painatusryhmä kokoontuu  4.6. klo 15.00 ja Sydän askarteluryhmä 11.6. klo 15.00).  Kuhmon Sydän -teemalla painetaan myös tyynyliinoja ja laudeliinoja sekä askarrellaan Sydän-rintarosseja myytäväksi Kuhmo-päivänä 6.7.torilla. Ilmoittautuminen sarvela.huotari@gmail.com.

Kuhmo-päiväksi, 6.7.2013, tarvitaan leipureita leipomaan joko kotona tai talkoissa. Katariinan luona Hallan koululla teemme Elämän Leipää myytäväksi Kuhmon mielenterveysseuran kojulle kyseisen päivän toritapahtumaan. Paketoimme leivät kauniisti ja laitamme niihin Elämänleipä-etiketit. Voit leipoa myös sämpylöitä, rieskaa tms. Toimitamme Sinulle etiketit liimattaviksi tuotteisiin.

Sydän-kampanja päättyy syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna lauantaina
7.9. puolukkapäivään (säävaraus!). Halukkaat lähtevät salaisille marja-apajille poimimaan puolukoita, joita myydään ämpäreittäin kotiovelle toimitettuna palvelun etukäteen tilanneille ostajille hintaan 20 euroa/10 litran ämpäri. (Lisätietoja sivustoiltamme ja sarvela.huotari@gmail.com)

Sydän-kampanjaan voit osallistua myös rahalahjoituksella Kuhmon Mielenterveysseuran tilille, tilinumero FI54 1058 3000 1098 61, kirjoita pankkisiirtoon Kuhmon KaunisMieli.

Lisätietoa KaunisMieli -hankkeestamme

Kuhmon Mielenterveysseura hallinnoi, järjestää ja kouluttaa Kaunis Mieli -hankkeen piirissä kuhmolaista vapaaehtoistoimintaa, jota tällä hetkellä edustaa myös Perinneporina-porukka. Ryhmä tekee ja toteuttaa paikallislähtöistä yhteisötaidetta, ja se on kaikille kiinnostuneille avoin.

Järjestämme myös tukihenkilökoulutusta sekä kulttuuritukihenkilökoulutusta (kulttuuriväärtit). Lisätietoja antaa Kati Sarvela, tähän puhelinnumero. Teemme tiivistä yhteistyötä Kajaanin Mielenterveysseura r.y:n kanssa.  Lähiaikoina avaamme
www.perinneporinaporukka.fi sivuston lisäksi uuden sivuston www.kaunismieli.fi.Olet sydämellisesti tervetullut mukaan vapaaehtoistoimintaamme! Lisätietoja sihteeri Ari Huotarilta 0400-295973 tai http://www.perinneporinaporukka.fi ,
sarvela.huotari@gmail.com.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: