Minkälaista palautetta olemme saaneet

29 Huh

Maija Palsio, esityksen ohjaaja: Eilinen PerinnePorina- iltama oli pitkän rutistuksen ja yhteistyön tulos. Aivot kävivät täysillä luovaa prosessia monta kuukautta, jotta Kuhmolaisten hienot tarinat tulisivat toteen näytetyiksi näyttämöllä, mielikuvituksella höystettyinä. Palautteen perusteella tavoitimme sitä jotain, sitä ELÄMÄÄ, mihin kuuluu tunteet sen eri muodoissa. Taide niin hieno laji, kun sen kautta voi elävöittää menneisyyttä nykyisyyteen. Todentaa menneisyyttä tähän päivään, uudelleen koettavaksi.Hieno porukka, hieno kokemus. KIITOS kaikille mukana olleille!

Kati Sarvela: Henkilökohtaisesti ihmisenviranhaltijana ja Kuhmon Mielenterveysseuran puheenjohtajana, olen kiitollinen siitä, että sain olla mukana tässä yhteisöllisessä kokemuksessa. Viimeisten harjoitusten aikana, olin monta kertaa kyyneleet silmissä: Mistä nämä kaikki ihanat ihmiset ovat tulleet ympärilleni ja  vieläpä täysin vapaaehtoisesti. Olen asunut Kuhmossa vasta viisi vuotta. Tämä kokemus juurrutti minua entistä tukevammin Kuhmoon. Tarinoilla on kummallisia voimia: ne liittävät ihmisiä toinen toisiinsa!

Marja-Stiina Suihko facebookissa: Arvokkainta tässä ajassa on tarjota ihmisille aitoa vuorovaikutusta ja oikeita kokemuksia sukupolvirajojen ja kaikkien muidenkin raja-aitojen ylittämisestä. Sitä kautta ihminen voi kokea oman olemassaolonsa merkitykselliseksi. Vain sitä kautta. Lisää tätä, vaatii Kuhmo täällä ja koko maailma meidän ympärillämme!

Ari Huotari facebookissa: Yhden tutun opettajan 80-vuotias elämää nähnyt isä oli mukana päivänäytöksessä ja todennut: ”Valmista tavaraa televisioon!”

Christina Piirainen facebookissa: Vielä minultakin iso KIITOS kaikille ja kiitos, kun sain olla mukana. Hauskaa oli ja ennen iltanäytöstä huomasin, että tosiaankin, meillähän on hyvä yhteishenki ja että kaikki tulevat toimeen keskenään. Sehän onkin tärkeää tälläisissa isoissa projekteissa:).

Ritva Kuha facebookissa: Sana kaunein KIITOS Maijalle, Katille, Arille ja kaikille ihanille esiintyjille koskettavista hetkistä niin harjoituksissa kuin tänään kahdessa esityksessä. Liikuttavia hetkiä vielä esityksen jälkeenkin kun Oona kertoi Janitan ukin makaavan siinä haudassa. Monissa kerroksissa liikuttiin. Maija osaa ryhmien liikuttelun, oivaltaa ja uusiutuu koko ajan – luovuuden sampo. Kiitos, kiitos, kiitos!

Roosa Mikkonen facebookissa: Kiitoksia paljon, että sain olla esityksessä mukana, vaikka lopussa en täysillä voinutkaan olla. Onko seuraavaa, samantapaista esitystä joskus tulossa? Minulla on jo ikävä harjoituksia!

Raija Korhonen facebookissa: Hyvä, koskettava esitys. Eräs rouva soitti minulle lauantaina ja kiitteli kun olimme saaneet niin todellisen muistoja herättävän esityksen aikaan. Ja häntä kosketti myös läheltä se että kuuluu tähän samaan sukuun. Tunteella vedetty…

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: