Tänään kenraalit…

24 Huh

Tässä on meidän Maija. Kuva on tosi epätarkka, mutta pääasia, että Maija on tarkka. Hän haluaa, että häntä kuunnellaan ja ohjeita noudatetaan. Sitä paitsi Maijassa yhdistyy paljon muitakin erinomaisia ominaisuuksia. Ennenkaikkea Maijamme on LUOVA ja sitkeä, hän on antanut kaikkensa esitykseemme. Ehkä vähän enemmänkin. Tsemppiä hänelle!  On aikamoinen haaste ohjata tällaista amatöörijoukkoa.

230420131356[1]

Kuhmotalolla on  erinomaista palvelua. Monitoimimies, käyttöpäällikkö Veikko Kilpeläinen, osaa suutarinkin hommat. Tässä hän korjaa parhailaan erään esiintyjän rikkinäistä saapasta.

230420131355[1]

Tässä kuvassa on Raija.  Raija ja muut nuorisoteatterilaiset Tiina, Kaija ja Jukka, ovat minulle uusia tuttavuksia, vaan olen onnellinen, että olen saanut tutustua tässä esityksessä.  Toivoittavasti tuttavuutemme ei lopu tähän.

230420131362[1]

Tässä on Pirkko. Pirkko katselee kaukaa Kuhmon kamarimusiikin kuorolaisia. Tässä on Pirkon huonompi puoli. Tai ei oikeastaan huonopi, sillä hänessä on monia hyviä puolia. Hän toteutti mm. Perinneporinoiden julisteen.   Pirkko katselee kaukaa Kuhmon kamarimusiikin kuorolaisia. Pirkon kääntöpuolen näemme esityksessä. Hänellä on keskeinen rooli nuorena morsmaikkuna.230420131357[1]

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: