Valkamalaisten kuvasatoa

15 Huh

Kuhmolaisten perinneporinoita on  valokuvin elävöittämässä Valkama-yksikön asiakkaat ja työntekijät.  Kiitoksia heille! He ovat erityisesti viime vuosina tehneet runsaasti retkiä lähiluontoon ja ulkopaikkakunnille. Metsästä on tullut jo melkein heidän toinen kotinsa!
Talvi kuva

Saamme Kuhmotalon seinillä nähdä esitysviikolla (sehän on torstaina 25.4.) valokuvia yksikön arjesta ja luontoretkiltä. Lisäksi muutamia heidän kuvistaan nähdään taustakuvina Perinneporinat eläväksi -esityksessä.

Valkaman kesäkuvia, Tauno, 2012 259 (2)

Valkamassa puuhastellaan valokuvanäyttelyä ja Tuupalan koululla jatkuvat esitysharjoitukset! On tämä ollut mielenkiintoinen talvi. Sitä tuntee itsensä etuoikeutetuksi, kun saa työskennellä taiteen merkeissä mukavien uusien tuttavuuksien parissa.

Torstaina harjoituksissa onkin jo sitten mukana musiikkiporukkaa, mm. viulunsoittajatyttöjä ja Mourauttajat puhallinsoittimineen! Ehkä Maurikin poikineen tulee.  Ainakin  nämä Punaisen Ristin pojat  tulevat tansittamaan halukkaita Perinneporina-itamiimme Kuhmo-talolle iltanäytöksen jälkeen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: